Kingdom Server


Wat is een Kingdom server?

Een Kingdom server is een server gebaseerd op het kingdom server concept van DusDavid, die met zijn razend populaire Kingdom server serie 'The Kingdom' vele kijkers trok op youtube. Aangezien de kingdom server van DDG niet iedereen toelaat zijn er veel 'fake' kingdom servers gemaakt. Wij noemen onze kingdom server echter niet een 'fake kingdom server' aangezien ons concept niet gelijk is aan het concept van de kingdom server van DusDavid! Op zijn kingdom server staan alle kingdoms al vast en heb je heel weinig bewegingsruimte om te doen wat je zelf wilt!

Wat maakt onze Kingdom server uniek?

Op onze kingdom server kun je vrij gemakkelijk een eigen kingdom beginnen met vrienden! Op veel andere kingdom servers staat het aantal kingdoms al vast, en kun je dus veel moeilijker je eigen gang gaan. Om op onze kingdom server een eigen kingdom te krijgen moet je je registreren op ons forum; https://forum.zebracraft.nl/index.php


Hierna moet je onder 'Kingdom Aanvragen' een aanvraag typen! Het enige wat wij op onze kingdom server vragen is dat je een creatieve aanvraag typt. Voor inspiratie zijn op ons forum veel voorbeelden te vinden van goede aanvragen.


Hierna moet je onder 'Kingdom Aanvragen' een aanvraag typen! Het enige wat wij op onze kingdom server vragen is dat je een creatieve aanvraag typt. Voor inspiratie zijn op ons forum veel voorbeelden te vinden van goede aanvragen.


Elke zondag hebben wij evenementen op onze kingdom server.


Waarom zou je op onze Kingdom server moeten spelen?

Wij hebben op onze kingdom server een hele leuke community. Onze community is absoluut ons sterkste punt. Ook het feit dat je bij ons op de kingdom server zelf een kingdom mag stichten zonder restricties is al een goede reden om Zebracraft te overwegen! Een kingdom hoeft bijvoorbeeld helemaal niet Middeleeuws te zijn op de kingdom server! Als jij een modern kingdom wil moedigen wij dat alleen maar aan.

Als jij het leuk vind om te kletsen zit je bij onze kingdom server ook aan het goede adres. We zijn regelmatig te vinden op onze discord en vinden het altijd leuk om een babbeltje te doen!


Wij van Zebracraft hopen je hiermee overtuigd te hebben om te komen spelen op onze kingdom server!


Hoe join je een Kingdom op Zebracraft?

Op onze kingdom server kun je op een aantal manieren een kingdom joinen;
Manier 1: Op de kingdom server zelf vragen naar een K / H / Q (K voor King, H voor Hertog, Q voor Queen) (staat ook bij /warp info!)
Manier 2: Jezelf voorstellen op de discord in onze #nieuwe-speler channel!
In deze channel staat verdere informatie over hoe je jezelf het beste voor kunt stellen.
Manier 3: Jezelf voorstellen aan Kings in de discord. Op discord staan de Koningen apart, dus je kunt gemakkelijk een Koning aanspreken.


IP: play.zebracraft.nl

Kingdom server 1.12.2

Forum: http://forum.zebracraft.nl/index.php

Forum: https://discord.gg/Taztgxx


Social media

Vote

Vote elke 24 uur voor leuke rewards!

  • Serverpact.nl
  • Minecraftservers.org
  • Minecraft-mp.com
  • Minecraftkrant.nl
  • Minecraftlist.org

Discord